Fordgarage Johan steunt jonge piloten!

WO 06/11/19 Huurkarten
Fordgarage Johan steunt jonge piloten!

garage johan

Uw vertrouwde garage op een steenworp van het circuit

Binnenkort gaat onze clubhouse kampioenenviering door en daar horen véél goodies, gadgets en leuke prijzen bij. Zonder sponsors zou dit natuurlijk nooit lukken. Onder andere Garage Johan steunt de viering, zodat wij ook dit jaar weer mooie prijzen kunnen bezorgen aan de jonge piloten en hun trouwste supporters. Daarom zetten we zijn garage (die trouwens maar op een steenworp van het circuit ligt) graag in de kijker. Bedankt voor de steun!

Voor de aankoop of een grondig onderhoud van een Ford, vertrouwt u op Garage Johan uit het Limburgse Opglabbeek / Oudsbergen. De ervaring van de Fordgarage gaat tot twee generaties terug. Een auto laten onderhouden, laten herstellen of een keuze maken uit het ruim aanbod nieuwe wagens, van de Ford Ka tot de New Ranger, u doet het allemaal bij deze garage.

Auto's herstellen

Na de aankoop blijft de Ford garage uit Opglabbeek uw betrouwbare partner voor een wagen met blijvend rijcomfort. Het team van mechaniciens staat in voor een uitgebreid onderhoud en herstelling aan uw wagen. Hou u aan de jaarlijks vooropgestelde onderhoudsbeurten of aan het aangegeven aantal kilometers en u blijft lang genieten van uw Ford.

Andere merken

U kunt tevens bij Garage Johan terecht voor herstellingen en onderhoud van andere merken. Hiervoor is de firma aangesloten bij het netwerk van EuroRepair . Dit houdt in dat ook andere merken een kwaliteitsvolle herstelling of onderhoud mogen verwachten tegen scherpe prijzen.

Contact

Contacteer Garage Johan voor bijkomende informatie of om een afspraak te maken voor een onderhoud en herstelling. De garage is geopend van:

  • maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 12 uur en van 12.30 tot 17 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 12 uur en van 12.30 tot 16 uur