Openingsuren

Hieronder vind je een overzicht van onze reguliere openingsuren. Wij zijn ook open op feestdagen. Omwille van grote reservaties, races of andere redenen kunnen de vaste openingsuren soms afwijken. Kom niet voor onaangename verrassingen te staan en kijk steeds op onderstaande online kalender.

 

Collectief verlof

Om te zorgen dat wij in 2021 weer vol nieuwe energie voor jullie klaar staan zijn wij van maandag 21 december 2020 tot en met dinsdag 5 januari 2021 met collectief verlof. Op woensdag 6 januari zijn wij weer terug geopend, voorlopig helaas nog wel enkel voor piloten met de eigen kart. 

 

privé karts

Zoals in onze coronamaatregelen te lezen valt is het circuit sinds 21/11/20 weer open voor vrije training met de huurkarts. Dit kan op woensdag, zaterdag en zondag tussen 10:00 en 17:00. Een dagkaart dient u op voorhand te kopen via onze online ticketshop. Zonder dagkaart heeft u geen toegang tot het circuit.

Check de online kalender voor karteigenaars alvorens je komt rijden.

 

 

Huurkarts

Helaas hebben wij omwille van de coronamaatregelen alle activiteiten die met kartverhuur te maken hebben moeten sluiten tot nader orde. Hierom is ook ons huurkartcircuit gesloten.

Check steeds onze geüpdatete online kalender voor huurkarters voor evt. uitzonderlijke sluitingen. Wil je op het pro circuit huurkarten?
Bekijk hier alle mogelijkheden

 

GKS Shop

De shop is enkel open om orders af te halen. Het aanvragen van orders en het maken van een afspraak om deze orders op te halen dient gedaan te worden per mail; sales@gks.be.

 

 
Reguliere openingsuren

Let op: wij sluiten wanneer de zon onder gaat en het te donker is om nog veilig te rijden. Onderstaande sluitingstijden zijn uitersten. 

Info

Karting Genk
Damstraat 1
3600 Genk
+32 89 65 81 82
+32 89 65 85 32
reservaties@kartinggenk.be