Karten in de vakantie

ZA 17/08/19 Huurkarten
Karten in de vakantie

nog heel wat fun op de planning deze zomer...

Het is nog heel even vakantie... Dus maak zeker nog een onvergetelijk uitstapje met het gezin, de vrienden of de hele familie!

"Go like a pro"

Kwartiertje op het pro circuit

Tijdens kart after work of de super days heb je de kans om lekker hard te gaan met onze pro karts van 90km/u.
Op de laatste dag van de vakantie hebben we een extra super saturday ingelast...

Pure power in een competitiekart

Heb je de pro karts al een aantal keer gedaan en ben je klaar voor nog meer snelheid? Ga dan pijlsnel in de Rotax Max competitiekart en beleef 120km/u over het Genkse asfalt.

Huur een competitiekart

Leer karten

Hoe neem je best je bocht, op welk punt rem je best af, waar laat jij nog tijd liggen en wat zijn de no go's in karting? Leer het allemaal tijdens de vastgelegde adult race school! Of organiseer zelf een 'drivers training' met je vrienden of collega's!

Met het hele gezin...

Karten op het fun circuit

Je kan tijdens de openingsuren terecht op het fun circuit voor een kwartiertje puur plezier met het gezin. Kartervaring is absoluut niet nodig, men dient wel minstens een lengte van 1m25 te hebben. Kids kunnen samen met hun ouders de baan op (in dezelfde sessie).

Heethoofden worden meteen begrensd of zelfs van de baan gehaald. Zo worden gevaarlijke toestanden zoveel mogelijk vermeden en kan jouw gezin in alle veiligheid genieten van racen.

De Superdays

Tijdens de super days kunnen kids terecht op het fun circuit, maar wordt ook het pro circuit opengesteld (voor 18+)... Een ideaal dagje uit en voor ieder wat wils.
Geniet op de laatste dag van de vakantie van kartfun tijdens de extra super saturday!