Ook de herfst zit boordevol raceplezier!

WO 10/10/18
Ook de herfst zit boordevol raceplezier!

binnenkort bij karting genk

Vrij karten

Wil je gewoon eens één of meerdere kartsessies komen rijden? Neem de kinderen gerust mee, want vanaf 1m25 kan je terecht op het fun circuit. Check steeds de online kalender voor de beschikbare momenten.

Info karten fun circuit

Beschikbaarheid (groene kleur = beschikbaar, rode kleur = niet beschikbaar). Zorg wel steeds dat je 30min. vóór je gewenste kartsessie aanwezig bent om aan te melden.

Opgelet: vanaf maandag 29 oktober gelden de herst openingsuren.

Events pro circuit

Zin om vrienden of familie uit te dagen voor een spannende kartsessie of race? Er staan nog heel wat leuke events op de planning, ontdek ze hier!

10/10 Kart After Work

Vrije sessies van telkens 15min. op het pro circuit. Meer info

13/10 Super Saturday

Vrije sessies van telkens 15min. op het pro circuit in het weekend. Meer info

24/10 Kart After Work

Vrije sessies van telkens 15min. op het pro circuit. Meer info

14/11 Kart After Work

Vrije sessies van telkens 15min. op het pro circuit. Meer info

16/11 100 Miles

Superleuke 2,5u durende endurance race op het pro circuit. Inschrijvingen hiervoor gaan weldra open. Meer info

 

Opleidingen

Eerder gemotiveerd om 'de trukken van de foor' onder de knie krijgen? Krijg individuele begeleiding of volg een opleiding in groep! Is mogelijk voor kids én volwassenen.

Kinderen

De laatste kids race school van dit jaar (voor kids tussen 1m25 - 1m50) zal plaatsvinden op zaterdag 10 november & zaterdag 17 november.

Schrijf je kind nu in

Volgend jaar vanaf starten we elke maand opnieuw met lessenreeksen voor kids (tussen 1m25 - 1m50) en rookies (vanaf 1m50). De lessenreeksen zullen eind dit jaar op onze website gecommuniceerd worden.

Volwassenen

Voor volwassenen organiseren we vastgelegde opleidingen: de Adult Race School. De volgende en laatste editie van dit jaar vindt plaats op 17 oktober.

Schrijf nu in

Advanced Race School

Heb je reeds aantoonbare en voldoende kartervaring? Dan kan de advanced race school met een expert kart (120km/u) voor jou interessant zijn. Dat is een opleiding met een expert kart op het pro circuit en 1-op-1 begeleiding door een professionele instructeur, die je feedback, tips en tricks kan geven.

Meer info