Discover electric @ Karting Genk!

ZA 19/05/18
Discover electric @ Karting Genk!

EVO Days bij Karting Genk

Open voor publiek op 30 juni & 1 juli

Elk jaar organiseert Greenpower de EVODAYS. Deze elektrische hoogdagen vinden dit jaar plaats in Genk. Deze zomer zullen de Stad Genk en Karting Genk een 3-daags evenement van elektrische voertuigen en motorsport hosten. Er is voor elk wat wils... Meld je aan om de laatste nieuwe elektrische auto's te testen!  Bekijk de spannende laatste Greenpower Benelux race van dit seizoen. En ontdek de innovatieve elektrische racecars, gebouwd door scholen en universiteiten. Zij zullen hun voertuig-capaciteiten uittesten op het circuit.

Tijdens Discover electric 2018 kan je instappen in een elektrische wagen naar keuze in de Stad Genk en naar het karting circuit rijden om het event mee te maken en dan terug te rijden met een andere elektrische wagen, of je kan eenvoudigweg de elektrische shuttle bus nemen.

Meer info

Hierbij alvast een voorproefje, Beth Lily Georgiou test een electrische wagen op ons circuit.

Karten is ook mogelijk!

Op 30 juni zal ook het pro circuit tussen 16u00-20u00 open zijn voor volwassenen die eens op het pro circuit willen scheuren met een snelheid van 90km/u. Het fun circuit zal doorlopend open zijn, dus neem gerust de kids mee!

Meer info