Veilig en technisch circuit

Je beschikt over je eigen kart? Kom dan zeker eens scheuren over het Genkse asfalt, waar heel wat beroemde F1-piloten je zijn voorgegaan! Ga een stapje verder en vervoeg ons GKS team of start met competitie rijden! Hieronder vind je alle mogelijkheden met je eigen kart.

Vrij rijden

Tijdens onze openingsuren kan je terecht op het pro circuit om vrij te trainen. Check ook de beschikbaarheid van het circuit om niet verrassingen te komen staan. Lees aandachtig ons baanreglement.

Nieuwe CIK regel: warmdraaien motor

I.v.m. het warmdraaien van je motor gelden er sinds 2019 nieuwe regels op ons terrein: lees hier de nieuwe regel die steeds van toepassing is.

Dagkaarten en abonnementen

Bekijk hier de tarieven om een dagje te komen trainen en ontdek de voordelen van een jaarabonnement. Dagkaarten koop je vooraf online. Voor een abonnement dien je je te melden in ons kantoor.

 

Stalling

Laat je kart stallen

Kom je regelmatig trainen met je eigen kart en vind je het onhandig om je kart te transporteren? Dan is het handig dat je je eigen kart veilig kan laten stallen bij Karting Genk. Opgelet: plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij. Baanhuur is niet inbegrepen.

Meer info

Je kart laten klaarzetten vanuit de stalling

Staat je kart al bij ons in de stalling? Laat ons op voorhand weten dat je komt rijden en we zetten je kart klaar.

Kart laten klaarzetten

 

Shop

Kart, onderdelen of kledij kopen?

Al 30 jaar vind je in onze GKS shop zowat alles wat met karting te maken heeft. Door jarenlange ervaring kunnen wij je zeer goed adviseren over je keuze van kart, onderdelen, kledij of accessoires. De shop importeert kwalitatieve merken zoals Rotax, TM, OTK, Vega,... en verdeelt deze via alle kartwinkels in België.

Meer info

 

Competitie rijden

Deelnemen aan professionele wedstrijden

Strijd tijdens nationale en/of internationale wedstrijden op het circuit in Genk!

Bekijk alle races op het circuit in Genk individueel

 

Begeleiding in het GKS raceteam

Verder bieden we heel wat opleidings- en begeleidingsmogelijkheden binnen het GKS team om door te groeien tot op een niveau dat jij zelf bepaalt. Het team ondersteunt GKS piloten tijdens, voor en na professionele races in het binnen- en buitenland.

Meer info

Reportage over het circuit

Klik hier voor een artikel uit Panorama over ons circuit.

2 prachtige circuits

Geniet op een veilige en gepaste manier van karting.

Iedereen kan op een veilige en gepaste manier genieten van de kartsport danzij onze prachtige, zeer goed onderhouden outdoor circuits. Of je nu een eigen kart hebt of plezier wil beleven in een huurkart. het kan hier allemaal!

  • Fun voor kinderen en volwassenen
  • Veiligheid op pole position
  • Circuit waar F1-helden nog steeds graag komen karten
  • Zeer goed onderhouden

Fun circuit

550m lang x 7,5m breed - Snel, maar toch veilig
Meer info

Pro circuit

1360m lang x 8.5-12m breed - Technisch en toch razendsnel!
Meer info

Wat anderen ervan vonden...