Klik hier om naar de webshop te gaan. 


Vanaf nu bestelt u gemakkelijk online uw cadeaubonnen bij Karting Genk. Deze ontvangt u per mail en kunt u vervolgens uitprinten en aan de ontvanger overhandigen. In onze webshop zijn verschillende cadeaubonnen te koop, namelijk cadeaubonnen voor kartsessies en cadeaubonnen voor een vast bedrag waarvan de ontvanger zelf mag kiezen waaraan hij of zij het uitgeeft op Karting Genk.

Cadeaubonnen voor kartsessies

Wij verkopen cadeaubonnen voor kartsessies op het Fun-circuit en het Pro-circuit (Pro-circuit enkel tijdens de geselecteerde events Kart After Work en Super Days). Wanneer u de ontvanger 1 of meerdere kartsessies cadeau wilt doen is dit de makkelijkste optie. U ontvangt per aangekochte sessie een bon. De ontvanger kan deze sessies dan in 1 keer rijden, maar het is ook mogelijk om deze op verschillende momenten te gebruiken. Indien u meerdere sessies cadeau wilt doen, klikt u gewoon het gewenste aantal aan tijdens het bestellen. 

Cadeaubonnen voor een vast bedrag

Wilt u de ontvanger liever een vast bedrag cadeau doen en hem of haar zelf laten kiezen hoe ze dit bij Karting Genk willen besteden? Ook dat is mogelijk! Wij verkopen cadeaubonnen van vaste bedragen (€ 25,-, €50,-, € 75,- en € 100,-). Deze kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld huurkartsessies, maar ook voor kleding of onderdelen in de shop. 

 

De cadeaubonnen zijn na aankoop 1 jaar geldig. U ontvangt de cadeaubonnen per mail en kunt deze uitprinten en vervolgens aan de ontvanger geven. Wanneer u een cadeaubon voor huurkartsessies op het Pro-circuit bestelt, let dan op dat de ontvanger minimaal 18 jaar dient te zijn en dat het Pro-circuit enkel voor vrije sessies beschikbaar is tijdens de events Kart After Work en de Super Days (zie de website voor data).  

Zelf te bepalen
Bestel nu

Bestel direct je cadeaubonnen in de online ticketshop.

Circuit
Pro circuit

1360m lang x 8.5-12m breed

Pro
Fun circuit

550m lang x 7,5m breed

Fun
Rij tijd Zelf te bepalen
Karts
Pro kart
Kids kart
Fun kart
Expert kart
Eigen kart
Duo kart

Wat anderen ervan vonden...

Kids Losse kartsessie

Kies voor vrije sessies

 

Kart individueel in één of meerdere sessies van 15 minuten, met of zonder pauze tussen de sessies. Geen ervaring nodig.