Win een overnachting!

SAT 25/05/19 Huurkarten
Win een overnachting!

weekendje weg te winnen

Maak kans op een weekendje in B&B Woods & Wine én 2 prokart sessies!

Woods & Wine  is een stijlvolle B&B in een volledig gerenoveerde historische hoeve te As, gelegen op een steenworp van Karting Genk. Je kan er rustig vertoeven in de verzorgde en volledig uitgeruste kamers. Geniet van een uitgebreid ontbijt in een gezellige lounge bar, in een rustige en landelijke omgeving. Meer info over de B&B

De te winnen cadeaucheque heeft een waarde van 2 nachten verblijf voor 2 volwassenen in B&B Woods & Wine.
Daarnaast ontvang je een waardebon voor 2 kartsessies op het pro circuit!

Ik wil winnen, hoe speel ik mee?

Wat je moet doen om de cadeaucheque ter waarde te winnen?

  • Kom naar de Super Saturday van 1 juni
  • Trek een toffe foto tijdens de super saturday en post hem (publiek!) op onze facebookpagina of Instagram
  • Gebruik de hashtag #superdays

Algemene voorwaarden actie

Facebook- mailchimp en Instagram actie “Win een weekendje weg”.

Actie loopt van 25 mei 2019 tot en met zaterdag 8 juni 2019.

Uit alle reacties wordt één winnaar geloot. De winnaar ontvangt de cadeaucheque voor 2 nachten verblijf voor 2 volwassenen in B&B Woods & Wine. Daarnaast ontvangt de winnaar een waardebon voor 2 kartsessies op het pro circuit!

Deelname aan deze actie is mogelijk via de Facebookpagina en Instagram van Karting Genk.

KantoorinEnschede.nl behoudt zich het recht voor om de actieperiode te verlengen, te verkorten of met onmiddellijke ingang te beëindigen.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan KantoorinEnschede.nl om hun namen en/of foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden in het kader van deze actie.

Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd door KantoorinEnschede.nl. De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. De prijs kan niet worden geruild of uitbetaald in contanten. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

Er geldt voor een door een winnaar geweigerde of niet opgehaalde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze aan KantoorinEnschede.nl.

KantoorinEnschede.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.

KantoorinEnschede.nl, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijs, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.

KantoorinEnschede.nl is niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk voor gebreken in de door haar te verstrekken prijzen. KantoorinEnschede.nl verleent geen garanties op de door haar te verstrekken prijzen.

Deze actie/promotie is op geen enkele manier verbonden aan Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die wordt verstrekt door mee te doen aan de actie wordt dan ook niet verstrekt aan Facebook maar aan KantoorinEnschede.nl.

Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden. Verder verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Facebook die onverkort van toepassing blijven naast deze actievoorwaarden.

Aldus opgemaakt te Enschede op 6 december 2016.

Facebook, Instagram en Facebook zijn in geen geval verantwoordelijk voor deze actie.