Even voorstellen... Patrick Rauws!

MON 05/04/21
Even voorstellen... Patrick Rauws!

Wie kent Patrick niet? Als restaurant-manager van Brasserie à la Kart is hij een bekend gezicht op Karting Genk. Met zijn passie voor horeca maakt hij het legt hij zijn gasten graag in de watten met heerlijke gerechten. 

 

Patrick, stel jezelf eens voor!

Mijn naam is Patrick Rauws en ik ben 58 jaar jong. Ik ben samen met Tanja en heb 3 kinderen waarvan de jongste 9 jaar is. Sinds 12 mei 2016 ben ik restaurant-manager in Brasserie à la Kart. Na een 26-jarig verblijf als horecaondernemer in Spanje werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het internationale en jeugdige karakter van de kartwereld sprak mij wel aan.

Wat is er zo leuk aan jouw functie?

Als restaurant-manager en kok in hart en nieren is het altijd leuk om klanten voldaan en met een goed gevoel zien te vertekken. Dat is eigen aan de horeca denk ik, bij mij thuis heb ik ook altijd de neiging om iedereen vol drank en eten te gooien.

En waar zitten de uitdagingen?

De uitdagingen zijn alom aanwezig. Er moet contant bijgestuurd worden en als er zich een WK of andere grote koers aanmeld hebben we adrenaline genoeg om dit tot een goed einde te brengen.

Op welk bereikt resultaat ben jij het meest trots?

Het WK van 2018 was toch wel heel erg speciaal. Je komt voor een uitdaging te staan zoals die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Je kunt het nergens mee vergelijken, en dat maakt het toch wel spannend. De euforie is dan ook groot als je zondagavond af kan vlaggen en zeggen dat alles top verlopen is.