Yontec

Algemeen
Yontec

Het strafste bedrijf van Vlaanderen

Yontec is een snelgroeiende Limburgse onderneming die het technisch onderhoud van bedrijven uit handen neemt. We zoeken altijd naar de perfecte match tussen de klant en onze Yontec-medewerkers en verzekeren zo een straffe samenwerking. Met 150 technische medewerkers die enorm veel ervaring en knowhow hebben staan we sterk in onze schoenen. Die schoenen mogen soms een maatje groter: de komende drie jaren wil Yontec zijn personeelsbestand uitbreiden met 100 extra collega’s.

Als werknemer bij het strafste bedrijf van Vlaanderen geniet je van tal van voordelen. Iedere Yontec-medewerker wordt uitgerust met de beste gereedschappen, beschermingsmiddelen, een bovengemiddeld salaris, een bestelwagen die je ook privé mag gebruiken, een telefoon en heel wat extralegale voordelen.

Yontec staat voor een straf personeelsbeleid. Zo zoeken we steeds naar de perfecte work-life balance en organiseren we zeer veel activiteiten voor onze collega’s. Met maar liefst 6 personeelsfeesten per jaar, een uniek hoofdkantoor en een persoonlijk opleidingsprogramma kan niemand het straffer.

De Yontec-familie

Door het unieke HR-beleid van Yontec wist het al verschillende awards in de wacht te slepen waaronder de HR-award en de KMO Laureaat Limburg. Enkele waarden die van Yontec de Yontec-familie maken zijn: respect, samenhorigheid, resultaatgedrevenheid, professionaliteit en veiligheid. Dit resulteert in een verwaarloosbaar verloop en zorgt er voor dat Yontec steeds aan de top staat inzake financiële gezondheid en een geliefd werkgever is. Iedereen bij Yontec is dus ook lid van de familie.

De familie breidt uit

Hoewel Limburg de uitvalsbasis blijft van Yontec, verspreiden we ons stilaan over heel Vlaanderen. We zijn dan ook van bijna alle markten thuis. Je vindt ons in de chemie, logistiek, voeding, automitve, bouw, staal...

Onze ambitie is om de normale dingen abnormaal goed te doen. Zo maken we het verschil voor onze mensen, onze klanten en houden we Yontec STRAF.

Ben jij net zo straf als Yontec en zie je het zitten om de Yontec-familie te vervoegen? Solliciteer nu!