Hoogdagen bij home of champions

De beste karters ter wereld op 1 circuit

De 160 beste kart drivers van over de hele wereld zakken af naar Genk om te strijden tijdens het Wereldkampioenschap Karting 2018, dit voor de koningsklassen in de kartsport : de KZ én de KZ 2. Verder zal ook Academy klasse van de partij zijn, deze klasse rijdt met gelijkwaardig materiaal en in dezelfde race outfit, waardoor je getrakteerd wordt op prachtige taferelen.

Programma WK

Vanaf 6 september: training
Zaterdag 8 september: warm-up, qualifying heats
Zondag 9 september: warm-up, qualifying heats, finales en prijsuitreiking!

*Onder voorbehoud van de definitieve timing van het CIK-FIA.

Meer info voor de deelnemers

Animatie & spektakel!

Als je denkt dat enkel de top van de kartwereld tijdens het WK kan karten... Think again! Het fun circuit zal die dag open zijn, dus zelf karten kan ook. Gedurende het hele evenement zal er heel wat vertier zijn voor jong én oud. De kans dat je hier beroemde racegezichten tegen het lijf loopt is trouwens groot! Kortom: grandioos spektakel gegarandeerd...

Historic Kart Cup

Alsof dit nog niet genoeg is, zal de vijfde Historic Kart Cup plaatsvinden... Karts, motoren én deelnemers van weleer halen hun beauties onder het stof vandaan en zullen tijdens de week van het WK pronken én ronken op Genkse bodem! Bezoek ook de'vintage historic kart area', waar je deze pareltjes van dichtbij kan bekijken!

Meer info: klik hier

 

Toegangstickets

Op 8 en 9 september komen kijken naar het Wereldkampioenschap? Koop je toegangstickets nu al en geniet van een early bird tarief!

Voorverkoop

Koop op voorhand je tickets online.

10 Euro voor een dagticket (zat. OF zondag), 15 Euro voor een weekendticket (zat. & zon.)

Aan kassa

Je kan ook een toegangsticket kopen aan de kassa.

15 Euro voor een dagticket (zat. OF zondag), 20 Euro voor een weekendticket (zat. & zon.)

 

VIP

Karting Genk biedt exclusieve VIP plaatsen aan, op slechts enkele meters van start-finish kunt u alles meevolgen. Word warm onthaald met een glaasje bubbels door onze knappe hostessen, breid uw netwerk uit en geniet van een deluxe maaltijd en dranken à volonté. Verder zal er heel wat te beleven zijn in de VIP area, laat u vooral verrassen. Een tipje van de sluier: ontdek de mogelijkheden van Virtual Reality in de kartsport, race met één van de simulatoren, en nog zoveel meer!

Koop hier VIP tickets of ga voor een VIP tafel van 8 personen (7 + 1p)

* Als u een VIP ticket of tafel boekt, is toegang Karting Genk uiteraard al inbegrepen.

In onze partnerpakketten zijn VIP-kaarten inbegrepen, neem contact op om samen een partnership volgens uw wensen en budget uit te werken.

Partnerdossier in English

Dossier partenaire en Français

 

Partnership aangaan?

Wilt u zelf ook meewerken om dit event een succes te maken? Dit kan aan de hand van een financiële sponsoring of sponsoring in natura.

Ontdek hier alle redenen om partner te worden!

Vind onze partnerpakketten hier.

Enkel een advertentie in het programmaboekje zetten (4000 exemplaren)? Ook dat kan! Ontdek de advertentietarieven hier.

Contact voor partnerships: marketing@kartinggenk.be

 

Volg het laatste nieuws over het WK

Op de pagina van Home of Champions treft u nog meer informatie aan over dit prestigieuze evenement. Hou zeker ook onze blog en uw mail in de gaten, hier worden regelmatig nieuwigheden gecommuniceerd. Verder kan je het laatste nieuws over het WK volgen op onze social media kanalen (Facebook, Instagram, Twitter).

 

Vanaf € 10
Koop tickets

Koop je tickets aan early bird tarief!

Circuit
Pro circuit

1360m lang x 8.5-12m breed

Pro
Rij tijd
Karts

Wat anderen ervan vonden...