100 Miles & kidskarting

Tijdens deze speciale 100 Miles race strijden volwassenen op het wereldberoemde pro circuit, hiervoor hoef je heus geen professionele karter te zijn. Snuif vier uur lang de spanning van de wedstrijd en het fun-gehalte van deze race op. Kids kunnen terecht op het fun circuit. Geniet van een drankje of hapje in de bistro en beleef een onvergetelijke en sportieve avond.

Stel je eigen team samen

Je stelt zelf een team samen van vrienden of familieleden. Elk team bestaat uit maximaal 4 personen. Je kan de 100 Miles dus met 1, 2, 3 of 4 personen per team rijden.

Verloop event

De race bestaat uit 20 minuten qualifying (beste tijd bepaalt de plaats in de startopstelling), daarna wordt er een startopstelling gemaakt, waarna er 120 minuten fi­nale gereden wordt! De rijders van elk team wisselen elkaar af met rijden volgens een eigen bepaalde tactiek. Verder is er een verplichte tankstop voor elk team. Het team dat het meest aantal rondes aflegt tijdens de ­finale wint! Er volgt een prijsuitreiking met bekers voor de 3 eerste teams en er worden leuke foto’s getrokken. Meer info over het verloop van de race ontvang je bij inschrijving én tijdens de briefi­ng.

Timing

15u30: aankomst
16u00: briefing
16u40: aanvang quali 20’
17u00: startopstelling
17u10: race 120’
19u10: einde race + buffet opent

Tijdens deze speciale family edition blijft het fun circuit ook open tot 18u00. Hier kunnen kids v.a. 1m25 op terecht. Tickets hiervoor zijn te koop in onze GKS shop.

Uitrusting

Uitrusting (racepak en helm) is hier steeds ter beschikking en hoef je dus niet aan te kopen. Als het regent kan je gebruik maken van een regenpak. Ander materiaal (handschoenen, rib protector,…) is niet verplicht en kan je indien gewenst zelf meenemen of kan je aankopen in onze GKS shop tijdens de openingsuren.

Tarieven

100 Miles race

Endurance race met max. 4 personen.
Prijs
230 Euro (incl. BTW) per team

Optie: 100 Miles Catering

Silver catering: + 8 Euro p.p. (1 mini-pizza)
Gold catering:  + 18 Euro p.p.
(Italian discovery buffet: homemade pizza’s, lasagne, bruchetta, caprese salad), brood, salade met rode uien en olijfjes)

 

Inschrijven

Schrijf je team (van max. 4p) in en beleef deze spannende race! Inschrijven kan via het reservatieformulier onderaan deze pagina.
Kinderen kunnen die dag tot 18u00 terecht op het fun circuit. Hiervoor hoeft er niet op voorhand ingeschreven te worden. Tickets zijn de dag zelf te koop in de GKS shop.

Overige datums

Vind de overige race-datums terug via deze link.

100 Miles Family edition - Zaterdag 10 maart 2018 ook beschikbaar voor
Reservatieformulier

€ 230 per team
Inschrijven kan via het invulformulier op deze pagina

Je dient op voorhand in te schrijven voor deze race.

Circuit
Pro circuit

1360m lang x 8.5-12m breed

Pro
Fun circuit

550m lang x 7,5m breed

Fun
Rij tijd 20 + 120min.
Aantal

V.a. 1p.

Karts
Pro kart
Kids kart
Fun kart

Wat anderen ervan vonden...

Gezinnen & families Races & events

Neem deel aan vastgelegde races & events!

Ontdek onze races en events en beleef de tijd van je leven!