Let op: deelnemen aan dit evenement is enkel mogelijk voor Clubhouse piloten en hun supporters.

Nadat de maatregelen het vorig jaar helaas niet toelieten om een Kampioenenviering te organiseren zijn we dit jaar weer terug van weggeweest! Onze jaarlijkse Kampioenenviering is ondertussen traditie en ook in 2021 belooft het weer een mooie dag te worden voor onze Clubhouse piloten en hun ouders, verzorgers, broetjes, zusjes, grootouders en andere supporters. Niet enkel onze jonge piloten, maar ook hun ouders mogen tijdens deze dag laten zien wat zij in huis hebben!

Beslissing van het Clubhouse-kampioenschap

Onze Clubhouse piloten zullen tijdens de Kampioenenviering strijden voor de laatste punten in het kampioenschap. Traditiegetrouw zal dit op het Button-circuit gebeuren. Op het Button-circuit worden er nóg hogere snelheden behaald wat resulteert in nog meer spanning. Wie zullen zich tot de kampioenen van seizoen 2021 mogen kronen? 

Battle of the Parents

Maar niet enkel de Clubhouse piloten mogen hun trucs laten zien op het asfalt, ook hun ouders/verzorgers/grootouders mogen laten zien wat zij kunnen! Tijdens de Battle of the Parents rijden ze met onze Pro-karts (topsnelheid 90 km/h) op het wereldberoemde Pro-circuit. De race zal bestaan uit 10 minuten kwalificatie, gevolgd door een spannende finale van 20 minuten.  

En verder...

De Kampioenenviering is een dagvullend programma. Naast bovenstaande races zijn er de gehele dag door verschillende activiteiten dit de Kampioenenviering tot een compleet dagje uit maken.

Rotax Max Experience, simulator, tombola, buffet...

De 2 Kids en Rookies die het kampioenschap voor aanvang van de Kampioenenviering aanvoeren worden uitgenodigd voor een Rotax Max experience. Daarnaast worden er ook nog 2 jokers getrokken van de overige inschrijvingen die mee mogen doen! Tijdens de Rotax Max Experience gaan de piloten met een echte competitiekart het grote circuit op. Dit doen zij onder begeleiding van GKS teammanager Edgar.

Niet uitgenodigd voor de Rotax Max Experience? Niet getreurd! Tijdens de Rotax Max Experience krijgen alle andere piloten de kans om in een echte simulator te rijden. Ervaar hoe het is om met een raceauto over prachtige circuits te scheuren. Overigens zal de simulator nog de gehele middag aanwezig zijn, dus voldoende tijd om een ritje te maken is gegarandeerd.

En vergeet zeker onze jaarlijkse tombola niet. Ook dit jaar kunt u weer tombola-ticketjes aankopen en meedingen voor geweldige prijzen. Enkele van onze trouwe sponsoren, waaronder The Golden Sturgeon, DFK Kart Racing Team en GKS, hebben alweer toegezegd prijzen beschikbaar te stellen voor de tombola. Dit wil je zeker niet missen!

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Onze chefs Patrick en Ronny zullen tussen de middag een heerlijk buffet serveren. Ze bereiden genoeg, dus breng zeker voldoende (hongerige) supporters mee.

Timing

Wegens de grote belangstelling voor de Rookies-races dit jaar zullen we tijdens de Kampioenenviering met 3 groepen Rookies rijden. Zo kan iedereen meegenieten van het Button-circuit en de andere festiviteiten. Hierdoor zal de opzet bij de Rookies er iets anders uitzien; na de kwalificatie zal direct aansluitend de eerste race verreden worden. De voorlopige timing is als volgt:

08:30 - 09:30 Aanmelden
09:30 Briefing Kids
10:00 - 12:00 Clubhouse races Kids
10:00 - 11:30 Rotax Max Experience en simulator Rookies
11:30 Briefing Rookies
12:00 - 14:30 Clubhouse races Rookies
12:00 - 13:30 Rotax Max Experience en Simulator Kids
15:00 Briefing Battle of the Parents
15:30 Start Battle of the Parents
16:00 Finish Battle of the Parents
16:15 Podium Battle of the Parents
16:30 Huldiging Clubhouse Kampioenen
Daarna trekking van de Tombola ticketjes
Voorzien einde: 17:30 - 18:00

Het buffet zal tussen 12:00 - 15:00 geserveerd worden.
Let op: er kunnen nog wat wijzigingen plaatsvinden in bovenstaand tijdsschema.

Inschrijven

Inschrijven voor dit evenement is mogelijk vanaf eind oktober. Uiteraard mag u hierover nog een mail verwachten.
Omcirkel wel alvast zaterdag 27 november in uw agenda! 

Sponsoring

In het oog springen bij onze jonge talenten én meehelpen hen een overgetelijke dag te bezorgen? Dat kan! Neem contact op met events@kartinggenk.be voor de sponsormogelijkheden.

 

Ntb
Meer info volgt

Inschrijven mogelijk vanaf eind oktober

Circuit
Pro circuit

1360m lang x 8.5-12m breed

Pro
Fun circuit

550m lang x 7,5m breed

Fun
Rij tijd x
Aantal

x

Karts
Pro kart
Kids kart
Fun kart

Wat anderen ervan vonden...