Race op topsnelheid op het pro-circuit!

Daag vrienden, familie of andere snelheidsduivels uit en kart op bepaalde zaterdagen of zondagen individueel één of meerdere sessies van telkens een kwartier op het beroemde pro circuit! Ook het fun circuit is dan open, hierop kunnen kinderen en volwassenen terecht. Geniet van een gezellige babbel, een maaltijd of drankje in de bistro.

Voor wie?

Daag vrienden, het gezin, familieleden of andere snelheidsduivels uit. Neem ook zeker de kids mee, zij kunnen terecht op het fun circuit.

Duur

Aanmelden tussen 12u00 en 13u00 in de shop, rijden tussen 13u00 en 15u00. Er worden kartsessies van telkens een kwartier gereden. 
Indien je meerdere sessies wil rijden, kan dit met of zonder pauze tussendoor. Na aanmelding en betaling wordt medegedeeld in welke heat(s) je meerijdt. Daarna krijg je een veiligheidsbriefing en tijd om je om te kleden. Na de kartsessie vind je je rondetijden terug in de brasserie.

Praktisch

 • In de GKS shop haal en betaal je de tickets. Reken minstens 30 minuten voor het aanmelden, betalen en de veiligheidsbriefing voor je kartsessie.
 • Je kan één of meerdere sessies rijden (met of zonder pauze tussen de sessies)
 • Huur van de uitrusting is inclusief. Slippers en hakjes zijn verboden. Als het regent kan je gebruik maken van een regenpak.
 • Voor een hapje of drankje kan je terecht in brasserie A La Kart. Hier is ook steeds een podium ter beschikking voor een eventuele prijsuitreiking.
 • Het is mogelijk dat er andere bezoekers in dezelfde sessie rijden. Kijk bij “arrangementen” om het circuit in exclusiviteit te reserveren.

Tarieven

28 Euro per sessie van 15 minuten op het pro circuit (voor volwassenen)
18 Euro per sessie van 15 minuten op het fun circuit (voor kids & volwassenen)

Registreer via de app

Gelieve je te registreren voordat dit evenement plaatsvindt. In verband met onze coronamaatregelen is dit verplicht voor een ieder die komt rijden.

Koop je online ticket nu

Koop hier je online ticket : https://www.apex-timing.com/gokarts/sessions_booking.php?center=122

Een online ticket aankopen doe je als volgt :

 • Klik "book" bij Pro Kart Session Online
 • Klik vervolgens in de kalender op de dag dat u wil komen rijden. (dagen die rechtsboven groen kleuren zijn Kart After Work of Super Day edities)
 • Vervolgens kiest u zelf uw rijtijden
 • Duidt aan of u iets extra's wenst. Denk eraan dat o.w.v. de COVID-19 maatregelen handschoenen en een balaclava verplicht zijn. Deze mag u zelf meebrengen, maar kunnen ook aangekocht worden in de shop voor €8. Als u deze apart koopt, is de prijs €5.
 • Bevestig met de "add to basket" knop en voer de betaling uit
 • Nog niet geregistreerd? Dan dient u eerst een account aan te maken voordat u de betaling kan uitvoeren
 • Laat uw online ticket scannen in de shop en ontvang uw tickets voor de kartsessies
Voor dit evenement kan er niet meer ingeschreven worden.
€ 28 p.p.
Reserveer

Reserveren is mogelijk vanaf groepen van 10 personen, je kunt wel online je tickets aankopen

Circuit
Pro circuit

1360m lang x 8.5-12m breed

Pro
Rij tijd 15 min.
Aantal

V.a. 1p.

Karts
Pro kart

Wat anderen ervan vonden...