GA "FULL SPEED" IN HET WEEKEND

Daag vrienden, familie of andere snelheidsduivels uit en kart op bepaalde zaterdagen of zondagen individueel één of meerdere sessies van telkens een kwartier op het beroemde pro circuit! Ook het fun circuit is dan open, hierop kunnen kinderen en volwassenen terecht. Geniet van een gezellige babbel, een maaltijd of drankje in de bistro. Daag vrienden, het gezin, familieleden of andere snelheidsduivels uit. Neem ook zeker de kids mee, zij kunnen terecht op het fun circuit.

Duur

Aanmelden op zaterdag tussen 14u30 en 18u00 in de shop, rijden tussen 16u00 en 19u00. Op zondag kan je in de shop aanmelden tussen 12u00 en 14u00 en wordt er gereden tussen 13u00 en 15u00. Er worden kartsessies van telkens een kwartier gereden. 
Indien je meerdere sessies wil rijden, kan dit met of zonder pauze tussendoor. Na aanmelding en betaling wordt medegedeeld in welke heat(s) je meerijdt. Als u een online ticket koopt, kan u deze heat(s) zelf selecteren. Daarna krijg je een veiligheidsbriefing en tijd om je om te kleden. Na de kartsessie vind je je rondetijden terug in de app.

Praktisch

 • Koop je ticket op voorhand online via onze webshop. Laat dit ticket ter plaatse scannen in onze GKS shop en ontvang je de tickets voor de kartsessies. Reken minstens 30 minuten voor het aanmelden, betalen en de veiligheidsbriefing voor je kartsessie.
 • Geen online ticket aangekocht? In de GKS shop haal en betaal je de tickets de kartsessies. Reken minstens 30 minuten voor het aanmelden, betalen en de veiligheidsbriefing voor je kartsessie. Als je zeker wil zijn dat de sessies niet vol zitten, kan je best online een ticket aankopen.
 • Je kan één of meerdere sessies rijden (met of zonder pauze tussen de sessies)
 • Huur van de uitrusting is inclusief. Slippers en hakjes zijn verboden. Als het regent kan je gebruik maken van een regenpak. O.w.v. de coronamaatregelen zijn ook handschoenen en een balaclava verplicht. Deze mag je zelf meebrengen, maar kunnen ook aangekocht worden in de shop voor €8. Als je deze apart koopt, is de prijs €5 per stuk.
 • Voor een hapje of drankje kan je terecht in brasserie A La Kart. Hier is ook steeds een podium ter beschikking voor een eventuele prijsuitreiking.
 • Het is mogelijk dat er andere bezoekers in dezelfde sessie rijden. Kijk bij “arrangementen” om het circuit in exclusiviteit te reserveren.

Tarieven

28 Euro per sessie van 15 minuten op het pro circuit (voor volwassenen)

Koop je online ticket nu

Koop hier je online ticket : https://www.apex-timing.com/gokarts/sessions_booking.php?center=122

Een online ticket aankopen doe je als volgt :

 • Klik "book" bij Pro Kart Session Online
 • Klik vervolgens in de kalender op de dag dat u wil komen rijden. (dagen die rechtsboven groen kleuren zijn Kart After Work edities)
 • Vervolgens kiest u zelf uw rijtijden
 • Duidt aan of u iets extra's wenst. Denk eraan dat o.w.v. de COVID-19 maatregelen handschoenen en een balaclava verplicht zijn. Deze mag u zelf meebrengen, maar kunnen ook aangekocht worden in de shop voor €8. Als u deze apart koopt, is de prijs €5.
 • Bevestig met de "add to basket" knop en voer de betaling uit
 • Nog niet geregistreerd? Dan dient u eerst een account aan te maken voordat u de betaling kan uitvoeren
 • Laat uw online ticket scannen in de shop en ontvang uw tickets voor de kartsessies

Registreer via de app

Het is verplicht je te registreren voordat dit evenement plaatsvindt.. Door je te registreren, zal je verschillende voordelen ondervinden zoals de rondetijden in je mailbox, een cadeau bij je verjaardag, de mogelijkheid om Champions punten te verzamelen die je recht geven op gratis sessies, etc. Registreren via de app is gratis.

Dit kan ook nog in de shop gebeuren (via de kiosks), maar dit resulteert in langere wachttijden en een éénmalige meerprijs van €5.

Datums

 • Zondag 19 juli 2020
 • Zaterdag 15 augustus 2020 
 • Zondag 13 september 2020
 • Zondag 27 september 2020 
Super Saturdays & Sundays ook beschikbaar voor
€ 18
Koop je online ticket nu

Wil je zeker zijn van je plaats? Koop dan nu je online ticket in onze webshop.

Circuit
Pro circuit

1360m lang x 8.5-12m breed

Pro
Fun circuit

550m lang x 7,5m breed

Fun
Rij tijd 15 min.
Aantal

V.a. 1p.

Karts

Wat anderen ervan vonden...

Gezinnen & families Races & events

Neem deel aan vastgelegde races & events!

Ontdek onze races en events en beleef de tijd van je leven!