Stalling

Kom je regelmatig trainen met je eigen kart en vind je het onhandig om je kart te transporteren? Dan is het handig dat je je eigen kart veilig kan laten stallen bij Karting Genk. Je kart laten stallen kan aan een tarief van € 450 per jaar.

Deze huurprijs omvat de stalling zelf en is dus exclusief het bovenhalen en klaarzetten van uw kart. De huurprijs omvat evenmin de baanhuur.

 

Extra opties bij stalling

Kart laten bovenhalen en klaarzetten

Je kart laten bovenhalen vanuit de stalling en hem laten klaarzetten kost € 10 per keer, per kart. Je dient ons steeds 24u op voorhand te laten weten dat je komt rijden. Baanhuur is niet inbegrepen.

Kart laten klaarzetten

 

Onderhoud aan kart

Doe je het onderhoud van je kart niet zelf? Dan doen onze mechaniekers dit graag voor jou. Zij staan bekend om hun kunde, ervaring en professionalisme in de kart-wereld.

Tarief

Prijs hiervoor is 65 Euro per werkuur.

Onderhoudspakketten

Je kan kiezen uit de volgende onderhoudspakketten:

Onderhoudspakket Silver

Kies je voor het onderhoudspakket silver, wordt je kart enkel onderhouden op vraag van jou als klant. De vervangen onderdelen of extra kosten worden aangerekend. Baanhuur is niet inbegrepen.

Onderhoudspakket Gold

Kies je voor het onderhoudspakket gold, wordt ‘normaal’ onderhoud pro-actief door onze mechaniekers gedaan. Met ‘normaal’ onderhoud bedoelen we het vervangen van kettingen, tandwielen, banden, remblokken,… indien dit nodig wordt geacht door de mechanieker. Enkel voor grotere/duurdere onderdelen wordt je toestemming/goedkeuring gevraagd. De vervangen onderdelen of extra kosten worden aangerekend.

Reservatie aanvraagformulier

€ 450 per jaar
Reserveren kan via het reservatieformulier onderaan

Vraag een plaats in de kartstalling aan via onderstaand formulier.

Circuit
Pro circuit

1360m lang x 8.5-12m breed

Pro
Rij tijd 1 jaar
Aantal

V.a. 1p.

Karts
Eigen kart

Wat anderen ervan vonden...

Eigen kart Arrangementen

Of reserveer een arrangement met je groep

Reserveer een arrangement met je groep.

De arrangementen zijn gesorteerd volgens min. aantal personen.