Figuranten voor opnames RTL gezocht

Jouw gezin op de nederlandse TV?

Opnames:

Op 3/7 tussen 17u00-20u00 zullen er bij Karting Genk opnames gemaakt worden door de Nederlandse zender RTL (voor het programma Plezier & Passie) en jouw gezin kan hier deel van uitmaken! Voor de opnames zijn wij op zoek naar een leuk (Nederlandstalig) gezin (max. 4 gezinsleden). De bedoeling is dat RTL een gezin kan volgen dat 'voor het eerst' gaat karten bij Karting Genk. Kartervaring is dus zeker geen must. Opgelet: kinderen moeten wel min. 1m25 zijn om te kunnen karten. Kleinere kinderen kunnen dus ook niet figureren. Het is ook mogelijk dat RTL een kort interview doet met de figuranten.

Gelieve er rekening mee te houden dat de opnames kunnen uitlopen tot ten laatste 21u00 en dat jullie ten laatste om 16u45 bij Karting Genk verwacht worden. Overige praktische info volgt als je gekozen bent als figurerend gezin.

Vergoeding:

Behalve een onvergetelijke ervaring én het feit dat jouw gezin op tv komt op de Nederlandse nationale TV, zal het karten tijdens de opnames uiteraard gratis zijn en zorgen we voor een drankje en hapje voor je gezin in onze brasserie.

Uitzenddatums:

Op volgende dagen zullen de opnames effectief uitgezonden worden.

Zondag 28 juli, circa 16.00 uur op RTL 4
Herhaling 1: zaterdag 3 augustus, circa 15.30 uur op RTL 4
Herhaling 2: zondag 8 september 08.30 uur op RTL 4

Aanmelden?

Meld je aan via het reservatieformulier op deze pagina en zorg er zeker voor dat je een leuke foto uploadt via het formulier op deze pagina (zo maak je meer kans om als figurerend gezin gekozen te worden).

Wil je meerdere foto's bezorgen? Dit kan per mail naar reservaties@kartinggenk.be

 

Veel succes!