Klik hier om naar de ticketshop te gaan


Ook in 2021 bieden wij weer de mogelijkheid om een jaarabonnement af te sluiten. Wanneer u een jaarabonnement afsluit hoeft u geen baanhuur te betalen wanneer u komt rijden in 2021. Een jaarabonnement is geldig tot aan ons collectief verlof (half december 2021).

Het aankopen van een abonnement werkt op dezelfde manier als het aankopen van een online dagticket. U bezoekt de ticketshop en selecteert het abonnement dat u wilt hebben en gaat door naar de betaling. Na de betaling ontvangt u een barcode die u mee dient te brengen bij uw volgend bezoek aan het circuit. De abonnementen zijn persoonsgebonden. Zorg dus dat er wordt ingelogd op het juiste profiel van de piloot die het abonnement gaat gebruiken. Indien u een pro forma op de naam van uw bedrijf wilt ontvangen kunt u dat ingeven bij de persoonsgegevens.

Omwille van onze registratieplicht en beperkte capaciteit dient u voor ieder bezoek online een plek te reserveren. Denk er dus aan dat wanneer u uw abonnement bestelt, u ook direct een plek reserveert voor de eerstvolgende keer dat u wilt komen. U betaalt hiervoor € 10,-. Dit bedrag krijgt u terug zodra u uw dagkaart scant op het circuit.

Let op: Wanneer u met IDeal betaalt kan het zijn dat u na het betalen een foutmelding krijgt en het geld wel van uw rekening afgeschreven is. Dit is een bekende fout, de ervaring leert echter dat u het ticket binnen een uurtje via de mail kan verwachten. Betaal dus niet nog een keer wanneer u deze foutmelding krijgt en wacht even af.