Even voorstellen... Rens van de Wall!

ZO 06/06/21
Even voorstellen... Rens van de Wall!

Rens van de Wall is 22 jaar oud en studeert Bedrijfsmanagement Allround aan de Hogeschool PXL te Hasselt. Het laatste gedeelte van de opleiding bestaat uit een stage om het bedrijfsleven in de praktijk te leren kennen. Na 5 jaar werken als jobstudent bij de huurkarts heeft hij het bedrijf nu dus op een hele andere manier leren kennen!

Hoe ben je hier terecht gekomen?

"Als kleine jongen kwam ik hier vroeger regelmatig met de pocketbike op het Fun circuit rijden. De interesse in de motorwereld is altijd heel groot geweest. Ik volg de MotoGP op de voet met als grote idool Valentino Rossi, vanzelfsprekend! Ik heb ook nog een andere grote passie namelijk voetbal. Tot mijn 18 jaar heb ik op redelijk hoog niveau gevoetbald. Mijn kleine jongensdroom om van voetbal mijn beroep te maken is helaas niet gelukt. Toen ik 16 werd, ging ik op zoek naar een studentenjob. Mijn stiefbroer werkte hier al enkele jaren als jobstudent en met mijn passie voor de auto- en motorsport en aangezien ik vlakbij woon, was dit volgens mij de ideale plek. Zo zie je maar, 5 jaar later werk ik hier nog steeds met veel plezier. "

Wat vond je leuk aan je stage?

"Het organiseren en plannen van evenementen is iets dat me erg aanspreekt. De grote evenementen zijn natuurlijk voor Dave Ritzen en Esmée Rosman, waarbij ik enkel kan ondersteunen. Ik mag vaak de taken van kleinere reservaties en evenementen op mij nemen. Dit gaat van het inboeken van expert karts, Advanced Race Schools en drivers training tot het organiseren van een Grand Prix, verjaardagsfeestje of vrijgezellenfeest. De communicatie met de klanten en collega’s maakt dit voor mij zo leuk. Een tevreden klant geeft een enorme voldoening."

Wat zijn je plannen voor na je stage?

"Na mijn stage moet ik mijn bachelorproef nog afwerken. Als ik dat tot een goed eind heb gebracht, ben ik afgestudeerd. Dat zal waarschijnlijk in januari 2022 zijn. In de tussentijd zal ik hier regelmatig te vinden zijn als jobstudent bij de huurkarts. Na mijn studies zou ik graag starten met de testen om naar de politieschool te gaan."

En wat doe je verder graag in je vrije tijd?

"Mijn vrije tijd breng ik het liefst van al door met mijn vriendin, Asmae. De rest van de tijd besteed ik aan mijn vrienden of door te voetballen. Momenteel speel ik bij AA Rekem. Een andere plaats waar ik ook regelmatig te vinden ben, is achter de Playstation. Het liefst speel ik dan FIFA, F1, MotoGP of Call of Duty."

Welke collega mag zich hierna voorstellen?

"Ik geef de blog graag door aan Patrick van de huurkarts die er al jaar en dag voor zorgt dat alles goed verloopt op de huurkarts."