	Champions Sprint	Cup 65KG Class Tim	ning	
	START END			
Drivers registration	8:30		9:00	
	09:05 Dri	vers Briefings		
	<u>Duration</u>	<u>Pitzone Closed</u>	<u>Start</u>	
Qualification	10 minutes	9:30	9:35	
Pre-final	15 minutes	10:00	10:25	
Final	25 minutes	11:10	11:45	
Price giving ceremony	12:20			

	Champions Sprint	Cup 75KG Class Tim	ing	
	<u>START</u>		<u>END</u>	
Drivers registration	8:30		9:00	
	09:05 Dri	vers Briefings		
	<u>Duration</u>	<u>Pitzone Closed</u>	<u>Start</u>	
Qualification	10 minutes	9:40	9:55	
Pre-final	15 minutes	10:35	11:00	
Final	25 minutes	12:05	12:30	
Price giving ceremony	13:05			

	Champions Sprint	Cup 85KG Class Tim	ning	
	STA	<u>ART</u>	<u>E1</u>	<u>ND</u>
Drivers registration	12:15		12:45	
	12:30 Dri	vers Briefings		
	<u>Duration</u>	<u>Pitzone Closed</u>	<u>Start</u>	
Qualification	10 minutes	13:15	13:25	
Pre-final	15 minutes	13:50	14:15	
Final	25 minutes	15:00	15:25	
Price giving ceremony		16:0	00	

	Champions Sprint	Cup FUN Class Timi	ng	
	<u>START</u>		<u>ENC</u>	
Drivers registration	12:15		12:45	
	12:30 Dri	vers Briefings		
	<u>Duration</u>	<u>Pitzone Closed</u>	<u>Start</u>	
Qualification	10 minutes	13:30	13:45	
Pre-final	15 minutes	14:25	14:50	
Final	25 minutes	15:45	16:10	
Price giving ceremony	16:45			