Klik hier om naar de ticketshop te gaan


Ook in 2021 bieden wij weer de mogelijkheid om een jaarabonnement af te sluiten. Wanneer u een jaarabonnement afsluit hoeft u geen baanhuur te betalen wanneer u komt rijden in 2021. Let op: omwille van onze beperkte capaciteit en registratieplicht is het voorlopig wel verplicht om een plek te reserveren voor abonnementhouders via de online ticketshop. Hiervoor betaalt u € 10,-, dit zal aan u terugbetaald worden zodra u uw dagkaart scant op het circuit. Een jaarabonnement is geldig tot aan ons collectief verlof (half december 2021).

Het aankopen van een abonnement werkt op dezelfde manier als het aankopen van een online dagticket. U bezoekt de ticketshop en selecteert het abonnement dat u wilt hebben en gaat door naar de betaling. Na de betaling ontvangt u een barcode die u mee dient te brengen bij uw volgend bezoek aan het circuit. De abonnementen zijn persoonsgebonden, zorg dus dat er wordt ingelogd op het profiel van de piloot die het abonnement gaat gebruiken. Indien u een pro forma op de naam van uw bedrijf wilt ontvangen kunt u dat ingeven bij de persoonsgegevens.

Let op: Wanneer u met IDeal betaalt kan het zijn dat u na het betalen een foutmelding krijgt en het geld wel van uw rekening afgeschreven is. Dit is een bekende fout, de ervaring leert echter dat u het ticket binnen een uurtje op de mail kan verwachten. Betaal dus niet nog een keer wanneer u deze foutmelding krijgt en wacht even af.