Even voorstellen... Esmée Rosman

THU 15/04/21
Even voorstellen... Esmée Rosman
Stel jezelf eens voor!

Mijn naam is Esmée Rosman en ik ben 22 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Brian in Weert, net over de grens met Nederland. Brian heb ik nu ongeveer 4,5 jaar geleden leren kennen, toevallig op Karting Genk! Want hoewel ik hier zelf pas een jaar werkzaam ben, kart ik zelf graag voor de hobby en wist ik de weg naar Genk dus al goed te vinden.

Hoe ben je hier terecht gekomen?

In november 2019 zijn Brian en ik verhuisd naar Weert (oorspronkelijk kom ik uit Maassluis, dat is in de buurt van Rotterdam). Ik was op zoek naar een leuke baan, toen mijn vader mij via Facebook op een vacature bij Karting Genk wees. Ik heb geen moment getwijfeld en direct mijn sollicitatie verstuurd. Sinds mei 2020 maak ik dan ook met veel plezier deel uit van het Home Of Champions team.

In eerste instantie ben ik aangenomen als "het eerste aanspreekpunt van de klant", maar als snel kwam hier onder andere de verantwoordelijkheid voor de social media bij. Voor het komende seizoen heb ik een nieuwe uitdaging; ik ga namelijk de evenementen doen! Hier heb ik erg veel zin in en ik zie er echt naar uit veel leuke evenementen te mogen organiseren.

Wat is er zo leuk aan jouw werk?

Als je zelf graag kart is er eigenlijk geen toffere plek om te werken dan op één van de meest vooraanstaande kartcircuits ter wereld. Het is onwijs gaaf dat hier regelmatig de absolute wereldtop over de vloer komt, maar het is minstens net zo gaaf dat echt iedereen hier van zo'n beroemd circuit kan genieten. Of je nu een eigen kart hebt of niet, voor het eerst kart of het vaker doet, iedereen kan bij ons terecht! Deze afwisseling in doelgroepen maakt het contact met de klanten ook heel divers, wat erg leuk is.

Daarnaast hebben we een onwijs leuk team, dat maakt de leuke werksfeer wel echt compleet.

Wat zijn de uitdagingen in jouw functie?

Het snelle schakelen. Sowieso is dat wel iets wat je binnen dit bedrijf goed moet kunnen. Iedere dag is hier anders en er wanneer er