Hoogdagen bij home of champions

De koningsklassen in de kartsport

Karting Genk is voor de tweede maal gastheer voor het Wereldkampioenschap Karting 2018, dit voor de absolute top in de kartsport : de KZ én de KZ 2. Deze karts van 125cc met 2takt motoren (6 versnellingen) scheuren van 6 tot en met 9 september op ons circuit.

Daarnaast zal ook Academy klasse van de partij zijn. Meer dan 50 deelnemers (leeftijd 11-14 jaar) strijden om de Academy Trophy van de CIK-FIA. Alle karts én motoren worden ter beschikking gesteld, iedereen rijdt dus met gelijkwaardig materiaal ! Het is de vierde en tevens laatste ronde van het Academy kampioenschap.

Kortom: grandioos spektakel gegarandeerd... Gedurende het hele evenement zal er heel wat vertier zijn voor jong én oud. Tickets zijn weldra online te verkrijgen.

Meer info voor deelnemers

Toegangstickets voor bezoekers zijn weldra online te verkrijgen.

Historic Kart Cup

Alsof dit nog niet genoeg is, zal de vijfde Historic Kart Cup plaatsvinden... Karts, motoren én deelnemers van weleer halen hun beauties onder het stof vandaan en zullen tijdens de week van het WK pronken én ronken op Genkse bodem.

Meer info of inschrijven: klik hier

VIP

Karting Genk biedt exclusieve VIP plaatsen aan, op slechts enkele meters van start-finish kunt u alles meevolgen. Word vriendelijk onthaald met een glaasje bubbels door onze knappe hostessen, breid uw netwerk uit en geniet van een uitgebreide maaltijd en dranken à volonté. Verder zal er heel wat te beleven zijn in de VIP area, laat u vooral verrassen.

Tickets zijn weldra online te koop!

In onze partnerpakketten zijn VIP-kaarten inbegrepen, neem contact op om samen een partnership volgens uw wensen en budget uit te werken.

 

Partnership aangaan?

Wilt u zelf ook meewerken om dit event een succes te maken? Dit kan aan de hand van een financiële sponsoring of sponsoring in natura.

Ontdek hier alle redenen om partner te worden!

Vind onze partnerpakketten hier.

Contact voor partnerships: marketing@kartinggenk.be

Volg het laatste nieuws over het WK

Op de pagina van Home of Champions treft u nog meer informatie aan over dit prestigieuze evenement. Hou zeker ook onze blog en uw mail in de gaten, hier worden regelmatig nieuwigheden gecommuniceerd. Verder kan je het laatste nieuws over het WK volgen op onze social media kanalen (Facebook, Instagram, Twitter).

 

Toegangstickets weldra beschikbaar!

Binnenkort kan je tickets online kopen.

Circuit
Pro circuit

1360m lang x 8.5-12m breed

Pro
Rij tijd Weekend
Karts
Eigen kart

Wat anderen ervan vonden...