Hoogdagen bij home of champions

De koningsklassen in de kartsport

Karting Genk is voor de tweede maal gastheer voor het Wereldkampioenschap Karting 2018, dit voor de absolute top in de kartsport : de KZ én de KZ 2. Deze karts van 125cc met 2takt motoren (6 versnellingen) scheuren van 6 tot en met 9 september op ons circuit.

Daarnaast zal ook Academy klasse van de partij zijn. Meer dan 50 deelnemers (leeftijd 11-14 jaar) strijden om de Academy Trophy van de CIK-FIA. Alle karts én motoren worden ter beschikking gesteld, iedereen rijdt dus met gelijkwaardig materiaal ! Het is de vierde en tevens laatste ronde van het Acadamy kampioenschap.

Kortom: grandioos spektakel gegarandeerd... Gedurende het hele evenement zal er heel wat vertier zijn voor jong én oud. 

Meer info

Historic Kart Cup

Alsof dit nog niet genoeg is, zal de vijfde Historic Kart Cup plaatsvinden... Karts, motoren én deelnemers van weleer halen hun beauties onder het stof vandaan en zullen tijdens de week van het WK pronken én ronken op Genkse bodem.

Meer info of inschrijven: klik hier

VIP

Karting Genk biedt exclusieve VIP plaatsen aan, op slechts enkele meters van start-finish kunt u alles meevolgen. Word vriendelijk onthaald met een glaasje bubbels door onze knappe hostessen, breid uw netwerk uit en geniet van een uitgebreide maaltijd en dranken à volonté. Verder zal er heel wat te beleven zijn in de VIP area, laat u vooral verrassen.

In onze partnership pakketten zijn VIP-kaarten inbegrepen, neem contact op om samen een partnership volgens uw wensen en budget uit te werken. De losse ticketverkoop voor de VIP zal op een later tijdstip openen.

Partnership aangaan?

Momenteel zijn we bezig met het opzetten van partnerships. Wilt u zelf ook meewerken om dit event een succes te maken? Dit kan aan de hand van een financiële sponsoring of sponsoring in natura.

Contact sponsoring: marketing@kartinggenk.be

Volg het laatste nieuws over het WK

Op de pagina van Home of Champions treft u nog meer informatie aan over dit prestigieuze evenement. Hou zeker ook onze blog en uw mail in de gaten, hier worden regelmatig nieuwigheden gecommuniceerd.

 

vanaf € 10
Circuit
Pro circuit

1360m lang x 8.5-12m breed

Pro
Rij tijd Lang weekend
Karts
Eigen kart

Wat anderen ervan vonden...