Huurkarts

Karting Genk - Huurkarts

In het spoor van echte race-kampioenen

Geef plankgas met familie, vrienden of collega's bij Karting Genk: Home of Champions: hét circuit waar beroemde piloten speciaal voor naar Genk afzakken! Iedereen kan karting hier op een gepaste en veilige manier beleven!

2 circuits, véél mogelijkheden!

Fun circuit 550m – v.a. 1m25
Kidskarts 35km/u of Funkarts 60km/u - Meer info

Leef je uit op ons prachtig outdoor Fun circuit van 550m (max. 60km/u) Dé top-activiteit voor elke gelegenheid! ‘Just for fun’ met het gezin, vrienden of de hele familie, voor een verjaardag, een vrijgezellen of als onvergetelijke teambuildingsactiviteit! Verder organiseren we een kids race school en spannende races voor kinderen.

Pro circuit 1360m – v.a. 18 jaar
Prokarts 90km/u of Expert karts 120km/u - Meer info

Gek op snelheid en adrenaline?

Dan moet je zeker eens op het beroemde Pro circuit van 1360m gereden hebben, met onze huurkarts van 90km/u! Schrijf jou en je gezelschap in voor de spannende 100 miles endurance race of rij vrije sessies tijdens Kart After Work. Of huur een echte competitiekart en beleef de adrenaline van racen aan 120km/u! De kneepjes van het vak leren? Volg een van onze drivers trainingen! Meer info hierover vindt u terug op onze website.

Reserveren - Meer info

Op voorhand reserveren voor het Fun circuit is niet noodzakelijk. Pas vanaf een groep van 10 personen kan je best wel reserveren om lange wachttijden te vermijden. Voor de evenementen, opleidingen, Prokarts en Expert karts dien je wel op voorhand te reserveren.

Tickets en tarieven - Meer info

Tickets koop je in onze GKS shop tijdens onze openingsuren. Check ook steeds onze uitzonderlijke sluitingen op de online kalender om lange wachttijden te vermijden.

Prijzen vind je verder op deze website. Maak uw keuze uit Funkarts (v.a. 1m25), Prokarts (18+) of competitiekart. Of ontdek onze leuke formules en opleidingen.

Uitrusting - Meer info

Racepak en helm worden ter beschikking gesteld. Dit is mee inbegrepen in de ticketprijs.

Wat bij regen? - Meer info

Ook als het regent zijn we open. Raadpleeg uitzonderlijke sluitingen via onze kalender op de homepagina (onderaan).